Left Pokračovat v nákupu
Vaše objednávka

Nemáte žádné položky ve svém košíku

KOLEKCE AMERICAN VINTAGE PODZIM/ZIMA 2022-2023

KOLEKCE AMERICAN VINTAGE PODZIM/ZIMA 2022-2023

Nový cyklus

Každou sezónu si American Vintage zve fotografa, aby nově interpretoval naši DNA. Ve svém vlastním městě. Pro svou vlastní komunitu. Proto byla tato kolekce podzim/zima 2022-2023 nafocena objektivem německého fotografa Jonase Ungera v Berlíně a zobrazuje moderní otevřené mezinárodní město s množstvím kreativity a spontánnosti.

Otevřený casting

V této sezóně bude značku American Vintage reprezentovat dvacet nových tváří. Jsou ve věku od 6 měsíců do 71 let a všechny jsou něčím jedinečné. Značka je pro celou rodinu, s nezbytnostmi pro muže, ženy i děti. Jedná se o intimní pojetí, kdy se postavy pohybují v souladu se světlem.
Styl AMV

Šatník American Vintage přichází v podzimních barvách, od khaki po světlejší béžovou, s naprosto retro fluorescenčními akcenty a diskrétními potisky. Kousky lze vrstvit pro chladnější zimní teploty, s příjemnými bavlnami, čistými elegantními liniemi a výraznými outfity. Sestavte si vzhled podle svých pocitů, nálady a osobnosti. Styl je to dynamický a umožňuje se vyjádřit naprosto každému.